misto.zp.ua

Професори з США навчатимуть студентів ЗНУ журналістиці

Професори з США навчатимуть студентів ЗНУ журналістиці

Запорізький національний університет увійшов до десятки вишів України, що візьмуть участь у проекті Посольства США «Academic Integrity» («Академічна чесність»). Щоб познайомитися з викладачами та студентами факультету журналістики, 2 лютого до ЗНУ завітали заступник аташе з питань культури Посольства США в Україні Катрін Хеллок та координатор з англійської мови Джон Марк Кінг.

«Проект «Academic Integrity» створений, щоб привернути увагу до нагальних проблем сучасної освіти – академічної прозорості, чесності у стосунках між студентами та професорами і відповідальності за плагіат. До програми залучаються виші, що готові до реформ, демократизації та наслідування світових стандартів якості освіти», – розповіла пані Катрін Хеллок.

За словами декана факультету журналістики Володимира Манакіна, участь у подібних програмах Посольства США в Україні для ЗНУ стало доброю традицією. Факультет журналістики вже співпрацює з США за програмою ім. Фулбрайта та іншими. Проект «Academic Integrity» дасть можливість набувати іноземного досвіду активніше.

«Проект включає 4-річну програму обміну викладачів та студентів, направлену на міжнародні стандарти якості освіти. Найкращі американські професори будуть викладати журналістику в ЗНУ. Їх запрошуватимуть працювати на період від трьох тижнів до цілого семестру. Нам дуже цікаво побачити, як ті предмети, що викладаються у нас, піднесуть для наших студентів викладачі з Америки, як проходитимуть тести та екзамени. Це буде дуже гарний досвід як для студентів, так і для викладачів», – зазначив Володимир Манакін.

В рамках візиту до ЗНУ представники Посольства Сполучних Штатів також відвідали редакції ЗМІ, створених навчальними лабораторіями факультету журналістики ЗНУ: студентське телебачення «Юніверс ТБ», Інтернет-радіо «Юніверс» та молодіжний портал «Пороги». Гості побачили хороші перспективи для співпраці з цими ресурсами.

Марина БОТНАРЕВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в