misto.zp.ua

10 найуспішніших людей планети

Успіх – цікаве і загадкове явище. По-перше, це досягнення мети в якійсь діяльності, отримання бажаного результату і визнання його в оточенні.

Успішна людина – це та, яка досягла важливого результату для себе і свого оточення. Іншими словами, успіх втілює в собі два нерозривних поняття: боротьбу між своїм внутрішнім “я” і світом. Феномен успіху дуже суб’єктивний і безпосередньо пов’язаний із відчуттям щастя та задоволеності життям.

Розглянемо 10 найуспішніших людей планети, які за допомогою сумлінної праці, гарного володіння професійними навичками та наполегливості змогли реалізувати свої цілі в реальність.

Джон Д. Рокфеллер (1839 – 1937. ) Рокфеллер заснував Standard Oil у 1870 році; незабаром фірма отримала монопольну владу над виробництвом і розподілом нафти. Вважалося, що Рокфеллер контролював 90% нафти США. Він був першим мільярдером Америки і вважався найбагатшою людиною сучасного світу. Його статок досяг піку в 1913 році і становив 336 мільярдів доларів. (з поправкою на інфляцію за 2007 рік)

Білл Гейтс (1955) – американський бізнесмен, засновник Microsoft. За версією Forbes, він був найбагатшою людиною в світі з 1995 по 2007 рік. Його статки в 2012 році оцінюються в 76,8 мільярдів доларів. Останнім часом він зосередився на філантропії – віддав велику частину свого особистого стану через Фонд Гейтса.

Ларрі Пейдж (1973) / Сергій Брін (1973) – співзасновники Google. Google продемонстрували один із найзначніших темпів зростання будь-якого бізнесу. Зі скромного початку Google нині є міжнародним гігантом, який домінує в Інтернет-пошуку.

Стів Джобс (1955 – 2012) Ключова фігура в комп’ютерах Apple. Йому приписують зміну Apple і контроль за розвитком революції iPod, iPad та iMac, завдяки якій Apple стала однією з найуспішніших компаній.

Річард Бренсон (1950) – британський підприємець. Засновник Virgin. Річард Бренсон заснував свій бізнес із невеликого магазину звукозаписів і з тих пір успішно розширив свою діяльність у різноманітних галузях, таких як потяги, авіаперельоти та особисті фінанси.

Волт Дісней (1901 – 1966) – американський кінопродюсер. Дісней створив персонажів мультфільмів, зокрема Міккі Мауса, і заснував популярні тематичні парки Діснея. Disney Productions є одним із найбільших кіновиробників у США.

Генрі Форд (1863 – 1947) – промисловець із США, який сприяв автомобільній революції, масово виробляючи автомобілі Ford за низькою ціною, що дозволило Ford motors стати успішною багатонаціональною компанією.

Джон Леннон (1940 – 1980) – британська поп-зірка та ключовий учасник Beatles. «Бітлз» вважаються найвпливовішою поп-групою всіх часів. Джон Леннон також мав успішну сольну кар’єру до свого вбивства.

Майкл Джексон (1958 – 2009) – американський поп-співак. Альбом Джексона «Thriller» 1982 року став найбільш продаваним усіх часів. Джексон домінував у поп-музиці на початку 1980-х років і створив впливові, новаторські музичні кліпи. За оцінками, він продав 400 мільйонів записів по всьому світу і є найбільш завантажуваним виконавцем в історії.

Майкл Джордан (1963) – чемпіон НБА. Вважається найкращим баскетболістом усіх часів. Допоміг підняти популярність баскетболу в усьому світі.

Названа вище «десятка» –це ті постаті, які змогли змінити не тільки власне життя, ставши успішними в своїх сферах діяльності, а й змінювали та продовжують змінювати світ, удосконалюючи та приносячи в нього щось нове. Внісши власні імена в світову історію ці люди продовжують мотивувати та надихати своїми здобутками молоде покоління, яке шукає себе.

Ростислав Балута


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в